Nilupak minangka salah sawijining jinis panganan tradisional Filipina sing digawe saka panganan pati utawa ditumbuk sing dicampur karo santen (utawa susu kenthel lan mentega )

Read More

Lakonet gabungan saka tembung “lakon” lan “internet” gawéan Ki Harsono Siswocarito. Lakonet mangrupa lakon-lakon wayang sing dipakeliraké nèng kelirbeling utawa layarmaya internet. Lakonet disanggit nganggo

Read More

Wagner Maniçoba de Moura (pangucapan ing basa Portugis: [ˈvaɡneɾ ˈmo-ɾa]; lair 27 Juni taun 1976)[1] dhèwèké iku paraga lanang ing filem, tèlèvisi, panggung saka Brasil. Kejaba dadi

Read More