Arsimi është proces i përvetësimit të njohurive, aftësive, vlerave, besimeve dhe zakoneve. Metodat arsimore përfshijnë mësimdhënien, trainimin, ligjërimin, diskutimin dhe hulumtimin e drejtuara. Arsimi shpesh

Read More

Stampa:Pp-veprim-indefStampa:Pp-gjysmëStampa:Përdorni datat mdy shtator 2012 {{}} Artikulli zgjedhura Mitt Romney ” Romney” përcjellohet këtu. Për përdorime të tjera, shiko Mitt Romney (kthjellim) dhe Romney (kthjellim).

Read More

Nickelodeon(shk: Nick) është një stacion televizioni për fëmijë nga koncerni ViacomCBS. Në të gjithë botën ekzistojnë 30 Nickelodeon. Nickelodeon Transmetimi i parë Dhjetor 1, 1977; 43 vite

Read More