E themeluar në 2012 në Forumin e dytë Ndërkombëtar për Personat Interseks, OII Europe (Organisation Intersex International) është e para organizatë evropiane dedikuar personave interseks,

Read More

Kavaja është qytet në Shqipërinë e mesme dhe ndodhet 20 km në jugperëndim të Tiranës. Qyteti ka rreth 29 500 banorë. PlaceStampa:SHORTDESC:Place Kavaja Stema Nicknames:  Djepi

Read More

Maqedonia e Veriut (maqedonisht: Северна Македонија/Severna Makedonija), zyrtarisht Republika e Maqedonisë së Veriut (maq.: Република Северна Македонија/Republika Severna Makedonija), është shtet që shtrihet në pjesën

Read More